Het Advance Beauty BootCamp voor jouw gezonde huid, yeah!

Face | Reacties staat uit voor Het Advance Beauty BootCamp voor jouw gezonde huid, yeah!

Het bootcamp, je kent het wel; keihard werken aan je lichaam in de frisse lucht. Maar… ken je het beauty bootcamp al? Ontdek nu alles over het Advance Beauty BootCamp voor jouw gezonde huid!

We bootcampen wat af met z’n allen. In het bos, op het strand, overal zie je groepjes mensen die fanatiek werken aan een betere conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. En dat betekent meestal: afzien, discipline en doorzetten!

Wat is het beauty bootcamp?

Bij ons beauty bootcamp draait alles om de conditie van jouw huid. Vier of zes weken lang ga je je huid intensief ‘trainen’. Of beter gezegd: láten trainen. Dat betekent dat je iedere week een korte gezichtsbehandeling (MicroZone Treatment) van een half uur krijgt, gericht op een specifiek probleem. En ik garandeer je, dat is een enorme oppepper voor je huid, waar je heel blij van wordt.

Voorop staat dat ieder beauty bootcamp op maat wordt ingevuld. De conditie van jouw huid op dit moment is het uitgangspunt. We beginnen met een gratis facemapping om vast te stellen waar jouw huid op dit moment het meeste behoefte aan heeft. Een paar voorbeelden:

❤ Je hebt een gestresste huid: dan staan voor jou vier tot zes kalmerende behandelingen op het programma (Skin Soothing).

❤ Een verouderende huid is enorm gebaat bij het exfoliatie-bootcamp; vier tot zes Flash Exfoliations achter elkaar draaien tekenen van veroudering terug en geven je huid een frisse uitstraling.

❤ Heb je een verontreinigde huid, dan staat jouw beauty bootcamp in het teken van een diepe en intensieve reiniging en het voorkomen van toekomstige ontstekingen.

❤ En speciaal voor de heren is er het Skin Fitness-bootcamp: een serie diep reinigende en kalmerende behandelingen.

Ik ben jouw persoonlijke beauty bootcamp coach, dus je kunt rekenen op een all-in pakket van 4 tot 6 behandelingen, persoonlijk advies én praktische tips voor thuis.

Wat kost het Advance Beauty BootCamp?

Mini – 4 weken; voor 4 MicroZoneTreatments in 4 weken tijd betaal je € 116,-.
Maxi – 6 weken; voor 6 MircoZoneTreatments in 6 weken tijd betaal je € 174,-.

Boek je het Advance Beauty BootCamp voor 6 weken/behandelingen, dan krijg je van mij een leuke verrassing cadeau!

P.S. Om je beauty bootcamp compleet te maken, ga je óók zelf actief aan de slag met het trainen van je gezichtsspieren. Bekijk vooral dit leuke filmpje van Furrow, de allerleukste rimpelblog van Nederland. Zet ‘m op en deel vooral jouw ervaringen met ons op Facebook!