De 1e Astrid is uit!

Face | Reacties staat uit voor De 1e Astrid is uit!

Vers van de pers: mijn allereerste mini-magazine, speciaal voor jou! In dit unieke bewaarexemplaar, waar ik echt wel beretrots op ben, trakteer ik je op mijn eerste serie favoriete recepten. Eén voor één snel, slim en simpel. Vanmiddag heb ik het eerste exemplaar officieel overhandigd aan mijn grote inspiratiebron Angelika Peerbooms bij MOOD Foods & Goods. Want met Angelika is het 15 maanden geleden allemaal begonnen (check mijn blog nog maar eens van 8 juni vorig jaar); zij was het die me heeft geholpen mijn blinde vlek te ontdekken en die me op het spoor van ‘het nieuwe gezonde koken’ heeft gezet. En nu mag ik jou inspireren om die draad ook op te pakken.

Deze eerste Astrid is mijn cadeautje voor jou als trouwe volger van mijn blogs! Je hoeft geen keukenprinses te zijn om deze gerechten op tafel te toveren. Integendeel, íedereen kan het. Bovendien: succes verzekerd, want ze zijn allemaal superlekker. Maar dat niet alleen, wat ik je in dit mini-magazine voorschotel, is boven alles hartstikke gezond. Hoe fijn is dat?

Healthy food, healthy skin

Gezond en lekker eten en een mooie gezonde huid zijn twee passies die ik perfect kan combineren. Immers, de gezondheid van je huid wordt mede bepaald door wat je eet!

Als Dermalogica huidexpert concentreer ik me dan ook volledig op het verbeteren van jouw huid. Als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog vind ik het heerlijk om iedere keer weer lekkere gezonde recepten met je te delen, die jouw gezondheid en die van je huid ten goede komen. En zo is het cirkeltje rond. De perfecte combi die mij de kans biedt om jou te inspireren om goed voor jezelf en voor je huid te zorgen. Ik hoop dat ik hier met dit mini-magazine ook weer in slaag en dat het een ereplaatsje in jouw keuken krijgt.

En nu vraag jij je natuurlijk af: hoe krijg ik die Astrid in handen? Want we praten hier niet (alleen) over een online-publicatie (zie onder deze blog!), maar over een echte printversie. Ze liggen hier bij Advance Beauty voor je klaar; bel, sms, app of mail me maar even wanneer je jouw exemplaar wilt komen ophalen!  T 06 21 54 73 40 of info@advancebeauty.nl.
Verder vind je de ‘Astrid’ op een aantal locaties in de stad, waar je ze gratis kunt meenemen: natuurlijk bij MOOD Foods & Goods en verder bij Restaurant Bretelli, Vos Centrum voor Mondzorg, De Kapper, De SooS, Hannelore Fiers Knipart haarwerken, TopZorg Weert, Bloematelier Mart Huygen, Marlies van Donschot medisch pedicure en bij Life Your Life van Miranda Jacobs. 

Ik wens je heel veel leesplezier en lekker kokkerellen!
Astrid

P.S.1 Volg je al mijn blogs met de lekkerste recepten en de beste beautytips al? Wil je de nieuwste blog altijd als eerste in je mailbox ontvangen? Dan abonneer je via het pop-up venstertje of helemaal onderin de footer op mijn website op mijn AdvanceBeautyTips!

P.S.2 Heb je mijn Facebookpagina al geliked? Ik word er heel erg blij van: https://www.facebook.com/AdvanceBeautyWeert  🙂

P.S.3 Voor de nieuwkomers: hier lees je nog een keer mijn blogserie over mijn ‘project afvallen’:
Ik val geen gram af. Wat is mijn blinde vlek?
Project afvallen #2; deze app zorgt voor de juiste mindset
Project afvallen #3: de druk stijgt
Project afvallen #4: de final countdown