BioSurface Peel: wat is het geheim van deze exfoliatie?

Face | Reacties staat uit voor BioSurface Peel: wat is het geheim van deze exfoliatie?

Herinner je je de scène uit Sex and the City waarin Samantha net een chemische peeling heeft ondergaan en zich niet zonder hoed met sluier durf te vertonen op Carry’s boekpresentatie? Die tijd is voorbij! Geen onnodige beschadiging meer van je huid, want nu is er BioSurface Peel van Dermalogica. Zacht voor je huid, maar supereffectief en zonder hersteltijd. Je huid ziet er meteen gezond uit en voelt zacht aan. Bovenal stimuleert deze krachtige exfoliatie de aanmaak van nieuwe huidcellen. Wat is het geheim van de BioSurface Peel?

BioSurface™ Peel is Dermalogica’s nieuwste professionele exfoliatie. Bij deze peeling hoef je absoluut niet bang te zijn voor de gevaren van de traditionele chemische peelings, want je huidbarrière wordt gegarandeerd niet onnodig wordt beschadigd. De BioSurface Peel is een krachtige formule die ervoor zorgt dat de celdeling wordt gestimuleerd; er worden sneller nieuwe huidcellen aangemaakt, die ook eerder zichtbaar zijn. Bovendien verbetert het de kwaliteit, de textuur en de teint van je huid.

De belangrijkste voordelen van de BioSurface Peel op een rij:
1. Rimpels en fijne lijntjes wordt minder zichtbaar.
2. Vermindert pigmentatie en verheldert je huid.
3. Onzuiverheden worden aangepakt en verminderd.
4. Littekens van acne worden minder zichtbaar.
5. Stimuleert de productie van collageen
6. Verbetert de structuur van je huid.
7. Je teint wordt egaler en frisser.
8. Pakt huidveroudering aan.

Hoe werkt de BioSurface Peel?
De BioSurface Peel-behandeling bestaat uit 4 stappen:

  1. de voorbereiding,
  2. het verzachten/verweken van de huid,
  3. de daadwerkelijke peeling
  4. en ten slotte de neutralisatie.

Tijdens de behandeling wordt er laag op laag gewerkt. Op die manier wordt er een superkrachtige exfoliatie gecreëerd, die qua intensiteit altijd exact wordt afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie.

Ga je voor het beste resultaat, dan is de meest effectieve aanpak een kuur van 3 BioSurface Peel behandelingen, die om de 2 weken worden gepland. Om je huid na de behandeling thuis optimaal te verzorgen, is er een speciale Aftercare Kit verkrijgbaar. Boek je meteen een kuur van 3 behandelingen, dan krijg je deze BioSurface Peel Kit t.w.v. 29 euro van mij cadeau.

 

Foto © Dermalogica