Cleansing & Clearing: a great match!

Face, Lifestyle | Reacties staat uit voor Cleansing & Clearing: a great match!

Save the date! Op zaterdag 16 april 2016 organiseer ik samen met interieurontwerper en Feng Shui-specialist Jackie Rademakers een waanzinnig leuk event bij mij in de salon: Cleansing & Clearing.

Verheug je tijdens onze unieke Cleansing & Clearing-sessie op een intensieve dieptereiniging van je huid én een energetische reiniging van je huis. En daar hoef jij zelf helemaal níets voor te doen!

Cleansing & Clearing staat allebei voor ‘grondige reiniging’. Dat is exact wat Jackie en mij op professioneel vlak met elkaar verbindt. En zo ontstond al snel het gezamenlijke idee voor dit event. Dat is toch een té leuke combi?

Wat kun je verwachten?
Je begint bij mij; een half uur lang lig je lekker onder een warme deken bij in de stoel en verwen ik je met een MicroZone Treatment. Dit is een verkwikkende oppepper voor je huid. Een korte boost waarin ik je gezicht deskundig en intensief onder handen neem.

Op deze dag staat jouw MicroZone Treatment in het teken van een dieptereiniging; je krijgt een bijzonder intensieve exfoliatie. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd om tekenen van veroudering terug te draaien en je huid een frisse uitstraling te geven. De Flash Exfoliation zorgt er tevens voor dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Een voedende cocktail, boordevol vitamines, plantenextracten en natuurlijke conditionerende ingrediënten, helpen je huid te verzachten en te herstellen. Na een half uur voelt je huid als herboren.

Daarna is het tijd voor Jackie. Je schuift bij haar aan tafel aan, beneden in de salon. Onder het genot van een lekker warm kopje kruidenthee gaan jullie samen aan de slag met de energetische dieptereiniging van jouw huis. Het enige wat je hiervoor hoeft mee te nemen is een plattegrond (van de begane grond). Nu vraag je je wellicht af: wat is een energetische reiniging en waarom is dit überhaupt nodig?

We zijn inmiddels allemaal wel bekend met het fenomeen straling. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan aan hoeveel onzichtbare straling jouw huis is blootgesteld? Denk maar eens aan alle apparaten in huis die straling afgeven. Niet alleen je smartphone, óók je computer, de laptop(s), tablet(s) of de magnetron. En wat dacht je van de meterkast? Al deze apparaten zorgen ervoor dat de energie in jouw huis wordt verstoord. Dat zie je niet, maar onbewust voel je het wel.

Jackie heeft mij uitgelegd, dat er in en rond thuis altijd sprake is van een wisselwerking tussen de bewoners en de aanwezige energiestromen. Die energie kan overal vandaan komen. Bijvoorbeeld van die eerder genoemde apparaten, maar ook vanuit breuklijnen in de aarde of het natuurlijk grondwater. En bovenal van onszelf.

Wat zich in ons huis afspeelt (nu én in het verleden), brengt een bepaalde energie met zich mee. Denk maar aan ziekte, een sterfgeval, ruzies, een scheiding of bijvoorbeeld een inbraak; dat zorgt altijd voor veel emoties en die zijn meestal niet positief (eigenlijk nooit). Deze emoties zorgen voor lage trillingen ofwel negatieve energieën en die voel je vaak onbewust, maar je weet niet wat het is. Je herkent dat misschien wel: je voelt je niet prettig in een ruimte maar je weet niet waarom of je hebt het altijd koud op een bepaalde plek in huis. De energie is daar naar alle waarschijnlijkheid verstoord.

Jackie zorgt er met een clearing voor dat de positieve voedende energie weer vrij kan stromen in huis. Zij spoort onzichtbare, maar wel voelbare energieverstoringen op en neutraliseert ze als het ware. Op die manier ontstaat er weer ruimte in huis; ruimte voor zuiverheid en positiviteit. De natuurlijke flow wordt gereset. En ik kan je uit eigen ervaring verzekeren: dat vóel je!

Na een clearing voelt het luchtiger in huis, fijner, warm, er is meer lucht. Het is lastig onder woorden te brengen, maar het werkt. En hoe fijn is het als de flow in huis helemaal in-sync is met je eigen flow? Dat de energie in en om jouw huis jou ieder moment van de dag dient en voedt en je niet (meer) leegtrekt. Je voelt je een ander mens in je eigen huis. Het geeft je letterlijk een frisse start. Ik kan het iedereen oprecht en van harte aanbevelen.

Maak nu een afspraak voor 16 april en doe jezelf een Clearing & Cleansing cadeau!

Wanneer: zaterdag 16 april 2016 van 9 tot 17 uur
Waar: Advance Beauty, Kerkstraat 205, Weert
Kosten: 75 euro (de reguliere prijs voor deze combi bedraagt 105 euro)

Reserveren: Astrid van de Goor,
T 06/215 47 340 (bel, app of sms) of
E info@advancebeauty.nl

We kunnen op 16 april a.s. maximaal 6 sessies aanbieden. Je kunt een afspraak maken op één van de volgende tijden:
9 uur
10.15 uur
11.30 uur
13.00 uur
14.15 uur
15.30 uur

Wacht niet te lang, want vol = vol!

Cleansing&Clearing_6