NIEUW: Dermalogica Phyto Replenish Oil voor een stralende glans en een gezonde frisse huid

Face | Reacties staat uit voor NIEUW: Dermalogica Phyto Replenish Oil voor een stralende glans en een gezonde frisse huid

Dermalogica heeft weer een fantastisch nieuw product gelanceerd, waar ik reuze enthousiast over ben. De Phyto Replenish Oil. Een revolutionaire treatment-olie die je huid versterkt, hydrateert, beschermt én een prachtige stralende gezonde glans geeft. Ik heb de olie nog maar nét in huis, maar ik ben nu al fan!

Je brengt de Phyto Replenish Oil aan in 2 minuutjes met een exclusieve gezichtsmassage, die je in deze blog leert. Het is een echte must-have voor iedereen die goed voor zichzelf zorgt en iedere ochtend stralend voor de dag wil komen.

Voordat ik je de DIY-gezichtsmassage met de Phyto Replenish Oil leer, even een paar kort feiten over je huid en de werking van deze nieuwe hoogwaardige lichtgewicht olie:

Phyto Replenish Oil vult de natuurlijke lipiden (vetten) van je huid aan.
Waarom is dit belangrijk?
Voor het behoud van een jeugdige stralende huid.

Je huid verliest namelijk steeds meer van haar beschermende lipiden naarmate je ouder wordt. Dit proces wordt nog eens extra beïnvloed door omgevingsfactoren. Denk aan zaken als stress, verkeerde (vetarme!) voeding, agressieve ingrediënten in verzorgingsproducten voor je huid, blootstelling aan UV-stralen of bepaalde (huid)ziektes.

Het verlies van die beschermende vetten zorgt voor een droge, gedehydrateerde huid die beschadigd kan raken. Daarom is het zo belangrijk dat je je huid op een pro-actieve manier versterkt en herstelt.

Eén van de beste manieren om een verstoorde huidbarrière te herstellen, is door het aanvullen van lipiden (vetten dus). Plantaardige oliën, ook wel fyto-oliën genoemd, zijn in staat om je huid te versterken, te herstellen, te hydrateren, te verzachten en te beschermen. Het zichtbare resultaat is een gezonde stralende glans.

Phyto Replenish Oil is een revolutionaire vederlichte treatment-olie die het beste van plantaardige ingrediënten en fyto-nutriënten combineert om jouw huid zo optimaal mogelijk te herstellen en te beschermen.

Ideaal voor iedereen met een normale tot droge huid. Perfect als je droogtelijntjes wilt tegengaan, maar ook als je gewoon iedere ochtend met een gezonde glow voor de dag wilt komen.

Hoe werkt het?

Phyto Replenish Oilwerkt werkt in drie fases:

dermalogica phyto replenish oil

Fase 1 versterkt
Fyto-nutriënten van camellia- en tamanu-oliën helpen de huidbarrière te herstellen.

Fase 2 hydrateert
Een lipide-mix van onder meer orchidee- en chiazaadolie verzacht fijne droogtelijntjes en herstelt de vochtbalans van je huid.

Fase 3 beschermt
Zonnebloem-, rijst- en rozemarijnextracten zorgen voor ultieme bescherming tegen vrije radicalen.

Bereik het beste resultaat met deze exclusieve DIY-gezichtsmassage

Je masseert de olie in ná je reiniging en vóór het aanbrengen van je moisturizer.
In het plaatje hieronder vind je de exacte handleiding hoe je dit in vier stappen doet.
Dit kost je maximaal 2 minuten en levert je een heleboel op.
Deze DIY:
verbetert de absorptie van de olie,
stimuleert je bloedsomloop
• en heeft een ontgiftende werking op je huid.
• Daarnaast helpt het je gezichtsspieren te ontspannen
• en fijne lijntjes te verzachten.

phyto replenish oil DIY
Heel veel succes! En mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk áltijd bij mij terecht.
P.S.1. Phyto Replenish Oil maakt je huid niet vet. Het is een vederlichte formule, die snel intrekt en geen vet gevoel op je huid geeft. Integendeel: het product zorgt voor een direct gehydrateerd gevoel en een gezonde glow.
P.S.2. Phyto Replenish Oil verstopt je poriën niet.
P.S.3. Je mag Phyto Replenish Oil ook rondom je ogen gebruiken. Let wel op dat de olie niet ín je ogen komt.
P.S.4. Phyto Replenish Oil is natúúrlijk bij Advance Beauty verkrijgbaar en kost €89,90 (30 ml).