Mijn huid

ALTIJD DE BESTE GEZICHTSBEHANDELING OP MAAT

Elke face treatment bij Advance Beauty is maatwerk; wij stemmen iedere gezichtsbehandeling tot in de puntjes af op jouw huidtype en op de actuele conditie van je huid. Face mapping is Dermalogica’s slimme en unieke concept voor deze professionele huidanalyse. Zo weet je zeker dat je altijd de allerbeste verzorging krijgt die jij op dit moment nodig hebt.

Face mapping levert snel een helder en objectief totaalbeeld op van de conditie van jouw huid. Hiermee wordt meteen duidelijk welke behandeling voor jou op dit moment de beste is. In jouw persoonlijke face map leggen wij het behandelplan vast en houden we iedere keer bij hoe het met jouw huid is gesteld.

Face_Map_Girl2
Face_Map_Male

HOE WERKT FACE MAPPING PRECIES?

Bij face mapping wordt de huid niet in z’n algemeenheid bekeken, maar wordt je gezicht verdeeld in 14 zones, elk met hun eigen eventuele (potentiële) problemen en specifieke behoeftes. Zo wordt je gezicht systematisch centimenter-voor-centimeter in kaart gebracht. Dit is de basis voor jouw perfecte gezichtsbehandeling op maat bij Advance Beauty.

Daarnaast stelt onze Skin Care Therapist Astrid graag samen met jou een effectief stappenplan op voor een gezonde huidverzorging voor het beste resultaat.

Wil je meer weten over face mapping? Hieronder in de tabjes vind je aanvullende informatie over de achtergrond van dit unieke huidanalyse-concept evenals voorbeelden van mogelijke problemen en oorzaken per zone.

Uitsluitend zuivere en eerlijke ingrediënten

In Dermalogica-producten zul je nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen en gedenatureerde alcohol aantreffen. Om de doodsimpele reden dat die stoffen slecht zijn voor je huid. Dermalogica gebruikt uitsluitend de beste en meeste zuivere ingrediënten om de gezondheid van jouw huid te verbeteren en te onderhouden.

Alles over face mapping

Face mapping is de unieke huidanalyse-methode van Dermalogica. Het concept is (onder meer) gebaseerd op de Chinese gezichtsdiagnostiek oftewel ‘face reading’. Volgens deze filosofie vertelt je gezicht precies hoe je je voelt, wat je hebt meegemaakt, hoe het met je organen is gesteld en wat je capaciteiten zijn.

‘Face reading’ laat zien of er een energietekort is, of er blokkades zijn in de doorstroming van de energie en hoe iemands uitstraling is. Energietekorten of blokkades in de vrije doorstroom van de energie zijn bijvoorbeeld te herkennen aan horizontale of verticale lijnen en rimpels in de middellijn van het gezicht. De glans in iemands ogen en de kleur van de huid verraden zijn of haar uitstraling. Emoties worden zichtbaar als lijnen en rimpels zich op een specifieke plaats in het gezicht ontwikkelen. Elke lijn of rimpel hoort namelijk bij een bepaalde emotie of verstoring van het bijbehorende orgaan. Verder zijn orgaanverstoringen te herkennen als een bepaalde plek in het gezicht een afwijkende kleur heeft, ingevallen of juist gezwollen is.

Kortom: de Chinese geneeskunde let op veel kleine aspecten in het gezicht, zoals rimpels, huidverkleuringen, zwellingen en puistjes, maar vooral ook waar in het gezicht deze zich bevinden.

Met Face Mapping wordt de huid zone voor zone geïnspecteerd en onderzocht op bijzonderheden, die in jouw persoonlijke Face Map worden vastgelegd. Door moderne huidanalyse-technieken te combineren met Chinese diagnostiek, kunnen wij met Face Mapping snel een helder beeld geven van jouw huidconditie en mogelijk onderliggende oorzaken; maar ook kunt je rekenen op een objectief professioneel advies om je huid te verbeteren en gezond te houden.

Voorbeelden van wat face mapping zoal kan onthullen

Zones 1 & 3
In de Chinese geneeskunde zijn dit de reflexzones van de blaas en het spijsverteringskanaal. Als je hier vaak puistjes en ontstekingen hebt, kan dit betekenen dat je meer natuurlijke voeding nodig hebt, maar ook dat je meer water moet drinken om afvalstoffen beter af te voeren.

Zone 2
De zone tussen de wenkbrauwen staat in verband met de lever. Heb je last van verstoppingen, roodheid of schilfertjes op deze plaats, dan kan dit duiden op overconsumptie van alcohol en vetrijk voedsel of op een voedselallergie of -intolerantie. Ook kan het betekenen dat je te laat op de avond nog iets eet.

Zones 4 & 10
Je oren zijn erg gevoelig en staan in verband met je nieren. Zijn je oren vaak erg warm? Drink dan meer water en minder cafeïne en alcohol. Verstoppingen net voor of achter het oor kunnen ontstaan als je extreem veel belt (ook met een headset).

Zones 5 & 9
Je wangen onthullen de gezondheid van je longen en holtes. Rokers en mensen met allergieën hebben vaak last van fijne gesprongen adertjes (couperose) of verstoppingen.

Zones 6 & 8
Je ogen staan in verband met je nieren. In deze zones kun je last hebben van gerstekorrels, wallen en lijntjes. Wallen en donkere kringen zijn vaak erfelijk, maar kunnen erger worden als je te weinig water drinkt en onvoldoende slaapt.

Zone 7
Een verhoogde bloeddruk of het begin van rosaceau (een chronisch ontstoken huid) kunnen worden herkend aan een rode neus. Hormoonschommelingen zijn vaak de oorzaak van pigmentatie of overbeharing op de bovenlip.

Zones 11 & 13
Hormonen zijn ook de veroorzakers van ontstekingen en verstoppingen aan beide kanten van de kin. Stress en spanningen zorgen regelmatig voor ontstekingen of puistjes onder de kaaklijn.

Zone 12
Overmatige haargroei op de kin is ook dikwijls het gevolg van hormoonschommelingen, mogelijk veroorzaakt door stress. Puistjes of bultjes op het midden van de kin staan niet zelden in relatie met darmklachten.

Zone 14
Heb je veel stress, dan kan zich dit uiten in de vorm van rode vlekken of puistjes in de hals. Pigmentvlekken in de hals kunnen overigens ook ontstaan door parfumgebruik. Spray de parfum daarom liever in je haren.

Exclusief voor Dermalogica
Face mapping is exclusief voor Dermalogica ontwikkeld door The International Dermal Institute (IDI). Deze unieke manier van huidanalyse wordt dan ook uitsluitend uitgevoerd door professionele schoonheidsspecialistes bij de aangesloten en geautoriseerde Dermalogica Skin Care Centers.

Dermalogica’s geheime wapen: de Skin Care Therapist

Dermalogica heeft sinds 1986 al ruim 300 awards voor haar producten in de wacht gesleept (324 om precies te zijn). Wereldwijd heeft het Amerikaanse merk dan ook honderduizenden trouwe fans. Meer dan 100.000 hoogopgeleide professionele Skin Care Therapists zijn een essentieel onderdeel van dit succes.Astrid_facemapping

Zijn de onzuiverheden op jouw huid hormonaal of komt het doordat je je telefoon vaak te dicht bij je gezicht houdt? De Dermalogica Skin Care Therapist weet dat hormonen, het milieu en jouw levensstijl je huid beïnvloeden. Dankzij de face mapping huidanalyse weet zij ook precies hoe ze dit moet aanpakken.

De Skin Care Therapist zal je huid zone voor zone bekijken en onderzoeken. Door deze totaalanalyse kan ze exact vaststellen hoe het met de conditie van je huid is gesteld. Het resultaat? Een 100% persoonlijk en eerlijk objectief advies om je huid te verbeteren en je zo snel mogelijk van je huidproblemen af te helpen.

Exclusieve Dermalogica-opleiding
Iedere Skin Care Therapist heeft de Dermalogica-opleiding via het IDI (The International Dermal Institute) met succes afgerond en volgt daarna jaarlijkse diverse na- en bijscholingscursussen. Dit staat garant voor de hoogste kwaliteit die je van je Dermalogica schoonheidsspecialiste mag verwachten.