6 redenen om vaker gezichtsmaskers te gebruiken

Face | Reacties staat uit voor 6 redenen om vaker gezichtsmaskers te gebruiken

Gezichtsmaskers: noodzaak of pure verwennerij? In deze blog geef ik je zes redenen om een masker te gebruiken en dan mag jij zelf het antwoord geven op deze vraag. 🙂

1. Direct resultaat!

Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen (althans in de gezichtsmaskers van Dermalogica) ervaar je direct resultaat op je huid.

2. Betere huidconditie

Als je regelmatig een masker gebruikt dat is afgestemd op de behoefte van jouw huid, geef je je huid een flinke oppepper en verbeter je de conditie van je huid.

3. Specifieke huidzorgen aanpakken.

Gezichtsmaskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidproblemen. Denk aan dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit.

4. Ondersteuning van je dagelijkse verzorging

Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteun je de werking van je huidverzorgingsproducten die je iedere dag gebruikt.

5. Versterking van je huidbarrière

De gezichtsmaskers van Dermalogica bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten. Daardoor wordt opgelopen huidschade hersteld en je huidbarrière wordt versterkt.

6. Ontspanning voor lichaam en geest

Last but not least: naast de gunstige effecten op je huid, kan een maskertje ook een positieve uitwerking hebben op je geest. Vooral als je tijdens het inwerken echt even tijd voor jezelf neemt.

“Maar een masker kost zo veel tijd…”

Dat argument hoor ik wel vaker en wijs ik resoluut van de hand. De maskers van Dermalogica hoef je maar 5 tot 7 minuten te laten inwerken dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen. Sommige maskers hoef je zelfs niets eens te verwijderen. Sterker nog, die geven je huid nog eens een extra boost terwijl je slaapt. Het Skin Hydrating Masque is hier een mooi voorbeeld van, net zoals het Multivitamin Power Recovery Masque. Dus…
Wat is jouw conclusie? Ik ben benieuwd of je nu vaker een maskertje gaat gebruiken…
P.S. Het nieuwste masker van Dermalogica is overigens het houtskoolmasker. Je leest er alles over in deze blog >> 

 

Beeld gevonden via Dermalogica