Unieke kans: holistische massages bij Advance Beauty op 29 december a.s.!

Massage | Reacties staat uit voor Unieke kans: holistische massages bij Advance Beauty op 29 december a.s.!

Oh boy, dit is geweldig nieuws. Op dinsdag 29 december a.s. staat Advance Beauty helemaal in het teken van pure verwennerij. Op die dag komt Véronique Levadou namelijk naar Weert en jij hebt nu de kans om een holistische massage bij haar te boeken! Om het feest compleet te maken, krijg je van mij aansluitend (of van tevoren) een MircoZone Treatment cadeau. Hoe leuk is dat?! Dus: heb je op 29 december anderhalf uur de tijd tussen 13.00 en 20.30 uur, dan grijp nu je kans en boek zo snel mogelijk jouw massagesessie.

Okay, waarom ben ik zo enthousiast? Drie weken geleden was ik bij Véronique in Hillegom. Iemand had mij getipt over haar na een bezoek aan een retraite, waar Véronique de massages verzorgde. Aangezien ik al een tijdje op zoek ben naar een nieuwe masseur heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen. En zo belandde ik bij Véronique thuis voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens een heerlijke lunch in een té leuke strandtent hebben we meteen plannen gesmeed voor onze samenwerking. En daarna kreeg ik ook nog een massage. Mijn vriendin had niets te veel gezegd; dit was een unieke ervaring. Een massage van Véronique is echt iets heel speciaals. Ik begrijp nu ook waarom ze wordt uitgenodigd voor massagesessies tijdens events zoals het Happinez-festival, TEDx en verschillende retraites.

Nu woont Véronique niet om de hoek, dus we gaan in 2016 een aantal speciale massagedagen bij Advance Beauty organiseren. Maar omdat december altijd een hectische maand is, willen wij jou ook deze maand nog de exclusieve kans bieden om even helemaal bij jezelf te komen. En dat kan dus op 29 december aanstaande. Je kunt op die dag een holistische massage van Véronique boeken op de volgende tijden:

13.00 – 14.00 uur
14.15 – 15.15 uur
15.30 – 16.30 uur
17.00 – 18.00 uur
18.15 – 19.15 uur
19.30 – 20.30 uur

Zoals gezegd, krijg je van mij een MircoZone Treatment erbij cadeau!

De kosten voor een massagesessie van 60 minuten bedragen € 75,- (inclusief intake en een MircoZone Treatment van een half uur bij mij). 

Voor het boeken van een massage bij Véronique op 29 december kun je mij bellen (06 2 15 47 340) of mailen info@advancebeauty.nl.

Véronique over haar manier van masseren

“Tijdens massagesessies maak ik niet alleen met mijn handen contact, maar ook op energetisch vlak. Ik omarm als het ware, ik accepteer en verwelkom alles wat zich voordoet en gevoeld wordt. Zo wordt spanning losgelaten en wordt plaatsgemaakt voor ontspanning, acceptatie en zachtheid bijvoorbeeld.”

“Ik bied dus een compassievolle ruimte aan en geef aandacht aan: het aanmoedigen van jouw bewustwording, het in contact veronique-levadouzijn, het voelen van je kracht, het puur ervaren zonder iets te moeten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Gemasseerd worden is namelijk een manier om in het nu te zijn, om te aarden, en om geestelijk en fysiek bewust(er) te worden. En dat alleen al zorgt voor ontspanning.”

“Contact maken met jezelf via massage is ook jezelf aandacht, ruimte en liefde geven. Contact hebben met jezelf, bewust zijn van wat je voelt, is ‘weten’ wat je nu nodig hebt, wat je nu wilt en in een flow leven. Dit zorgt voor ontspanning, heling en welzijn. Luister naar je lijf. Het is wijs en herbergt alle informatie die je nu nodig hebt. Hoe stil kun jij zijn om te horen, te voelen en te ervaren wat jouw lichaam werkelijk zegt en wil en dus wat jij wilt? Dat kun je ontdekken tijdens mijn massagesessies.”

“En met dezelfde intenties geef ik massages aan degenen die puur een ontspanningsmassage willen of een massage die gericht is op bijvoorbeeld gespannen spieren. De massages die ik geef zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.”

“Tijdens de eerste massagesessie beginnen we met een kort intake gesprek. Ik geef praktische informatie, check hoe jij je fysiek voelt en stel een of meer massage(technieken) voor. In overleg bepalen wij de massage. Aangezien mijn manier van werken om het voelen en ervaren gaat, houd ik het gesprek zo kort mogelijk, zodat de massage zo lang mogelijk is.”

Vragen, meer weten, massage boeken?

Heb je vragen over de massage of wil je op voorhand al iets melden, dan ben je van harte welkom om rechtstreeks contact met Véronique op te nemen. Je bereikt haar telefonisch op 06 2 48 13 032 of per e-mail vlevadou@gmail.com.

Voor het boeken van een massage bij Véronique op 29 december kun je mij bellen (06 2 15 47 340) of mailen info@advancebeauty.nl.

P.S. Om misverstanden te voorkomen: je kunt het hele jaar door bij Advance Beauty terecht voor massages van Miranda. De massages van Véronique zijn een luxe aanvulling en hiervoor worden speciale massagedagen bij Advance Beauty georganiseerd.