Jouw massage is mijn passie

Massage | Reacties staat uit voor Jouw massage is mijn passie

Door Mariëlle van Tuel, masseur bij Advance Beauty

Heb je last van pijnlijke spieren? Rugklachten? Of heb je gewoon een ontzettend druk leven, waardoor je hoofd overloopt? Ben je verschrikkelijk moe en voel je je futloos? Of wil je eens heerlijk worden verwend en goed voor jezelf zorgen? Massage is niet alleen pure verwennerij voor je lichaam; massage werkt preventief en helend, is pijnverlichtend, ontspant, stimuleert je doorbloeding, verbetert je stofwisseling en brengt lichaam en geest in balans. Je voelt je weer fit en energiek!

In onze drukke maatschappij raken wij met z’n allen lichamelijk en geestelijk vaak overbelast en nemen we te weinig tijd voor onszelf. Massage is een perfecte manier om lichaam en geest weer in balans te brengen. Je gaat je lichaam opnieuw bewust voelen. Bovendien werkt massage preventief en pijnverlichtend; het stimuleert je doorbloeding, verbetert je stofwisseling en helpt afvalstoffen beter uit je lichaam af te voeren.

Een ontspannende massage zorgt er voor dat je lekker in je vel zit. Bewust-zijn krijgt zo een nieuwe betekenis. Massage is meer dan alleen pure verwennerij van je lichaam, massage is een vorm van goed voor jezelf zorgen.

Jouw massage
Je kunt bij mij rekenen op een weldadige professionele ontspanningsmassage. Omdat iedereen op het moment van behandeling anders in z’n vel zit, is geen enkele massage hetzelfde. De behandeling wordt namelijk altijd afgestemd op waar jouw lichaam en geest op dit moment om vragen.

In de ontspanningsmassage die je van mij ontvangt, combineer ik fijne grepen uit de verschillende massagetechnieken die ik de afgelopen jaren heb geleerd. De belangrijkste zijn Shiatsu, Thaise yoga- en Rebalancing-massage. Omdat ik intuïtief masseer, pas ik díe grepen toe, waarvan ik voel en weet dat die op dat moment goed zijn voor jou

Ik geloof heilig in de kracht van oprecht contact: de eerlijke aanraking. Het met de handen aanraken van het lichaam is niet voor niets één van de oudste vormen van genezen. In je handen zit zoveel gevoel, kracht, zachtheid en energie; handen kunnen helen. De kwaliteit van mijn oprechte warme en respectvolle aanraking zorgen ervoor dat jouw lichaam en geest diep kunnen ontspannen. En dat is precies waar het om gaat.

Ik masseer zoals gezegd intuïtief, maar ook bewust diep om die maximale relaxatie te realiseren. Met de verschillende massagetechnieken en de energie in mijn handen kan ik tegelijkertijd werken aan het opheffen van eventuele blokkades, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen en eventuele klachten verdwijnen.

Hoe wordt de massage uitgevoerd?
Je laten masseren, betekent je volledig overgeven. Ik hier uiterst respectvol mee om en doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij je volledig op je gemak en in goede en vertrouwde handen voelt.

De ontspanningsmassage vindt plaats in de rustgevende en harmoniserende sfeer van mijn massagepraktijk bij Advance Beauty. De comfortabele massagetafel is standaard uitgerust met een aangename relaxerende infrarood warmtedeken. Dit geeft je meteen een lekker warm en geborgen gevoel.

Je hele lichaam wordt aan de achterzijde van top tot teen gemasseerd met warme en voedende zuivere olie. Je spieren worden licht tot stevig gekneed, afhankelijk van wat jij als prettig ervaart. Vloeiende effleurages (dit zijn lange rustige strijkingen) worden afgewisseld met lichte tot stevige knedingen. Drukpuntmassage en het wiegen en losschudden van het lichaam worden niet overgeslagen.

Gun jezelf zo’n heerlijke behandeling met veel persoonlijke aandacht. Je zult je als herboren voelen en daar profiteer je nog dagen lang van.

Maak nu een afspraak: bel, sms of app Mariëlle op 06/52 66 24 92.
Een massage van één uur kost 55 euro.