Laat je weer masseren bij Advance Beauty!

Massage | Reacties staat uit voor Laat je weer masseren bij Advance Beauty!

Fantastisch nieuws (vind ik): vanaf vandaag kun je weer bij Advance Beauty terecht voor een overheerlijke massage! Miranda is ‘mijn’ nieuwe masseuse en zij ontfermt zich graag over je. Of je nu een specifieke klacht hebt of juist heel erg behoefte aan een ontspanningsmassage, Miranda biedt verschillende soorten massages aan. Ook een sportmassage, klassieke massage óf zwangerschapsmassage behoren tot de mogelijkheden.

Natuurlijk ben ik na onze kennismaking als eerste bij haar op de massagetafel gaan liggen, want afgezien van de persoonlijke klik, wilde ik uiteraard heel graag zelf voelen hoe Miranda masseert. Daar kan ik kort over zijn: goddelijk! Zó lekker en ontspannend. Dus ik ben heel erg blij dat Miranda per direct invulling wil geven aan de massage bij Advance Beauty en ik kan haar alleen maar van harte aanbevelen!

Een massage van ruim 60 minuten kost € 65,- (contant af te rekenen).

Maak nu een afspraak
Je kunt rechtstreeks met Miranda bellen om een afspraak te maken. Je bereikt haar op 06/37 02 56 22. Krijg je haar niet meteen te pakken, dan is ze waarschijnlijk aan het masseren; laat een bericht achter, sms of app haar en Miranda belt je zo snel mogelijk terug.

Over Miranda massage bij advance beauty mirande wullems
Wellicht fijn om te weten dat Miranda al heel wat jaren ervaring heeft. In 2008 kwam zij als gevolg van een schouderblessure zelf in aanraking met verschillende fysiotherapeuten. Toen is haar passie voor masseren ontstaan. Het begon (zoals bij zovelen) als een hobby, maar al snel wilde ze meer. In 2011 startte Miranda de Sportmassage-opleiding, gevolgd door een opleiding Klassieke Massage. Daarnaast volgde en volgt ze regelmatig speciale massage-cursussen en workshops om haar vaardigheden aan te vullen en verder te perfectioneren.