Mijn goede voornemen na de zomervakantie

Massage | Reacties staat uit voor Mijn goede voornemen na de zomervakantie

Door Mariëlle van Tuel, Advance Massage

Op vakantie in Frankrijk deze zomer heb ik veel nagedacht over Advance Massage. Masseren is mijn passie, maar dat komt natuurlijk ergens vandaan…

Die bevlogenheid heeft alles te maken met hoe ik in het leven sta. Ik wil je daarom heel graag laten zie wie ik ben, wat mijn intenties zijn, waarom ik masseer en waar die passie vandaan komt.

En dus kruip ik voortaan vaker in de pen. Dát is mijn goede voornemen na de afgelopen zomervakantie. Ik ga voortaan meer bloggen over dingen die ik heb gelezen, die mij hebben geraakt en die mij ertoe hebben aangezet om anders te gaan leven; ik wil mijn eigen ervaringen met jou delen.

Zo leer je mij beter kennen; hoe ik in het leven sta.
Hoe graag ik mensen blij maak.
Hoe fijn ik het vind om voor mensen te zorgen.
Hoe graag ik kook en hoe belangrijk ik gezonde voeding vind.
Hoe fijn bewegen en sporten is.

Maar ook waarom masseren mijn grote passie is.
En waarom ik zoveel mogelijk uit het leven wil halen… want het is zó mooi en kleurrijk.

Maar tegelijkertijd is het mijn grootste ambitie om jou iets mee te geven; iets wat jou kan helpen. Zo hoop ik dat ik ertoe kan bijdragen dat jij misschien meer gaat voelen, bewuster wordt en met meer compassie en zachtheid gaat leven.

Dus verheug je op mijn volgende blogs, waarin ik inga op de voor mij cruciale vraag: goed voor jezelf zorgen, hoe doe je dat? De eerste twee blogs in deze mini-serie staan nu al voor je klaar. Klik maar snel door naar:
Goed voor jezelf zorgen, hoe doe je dat?
Mijn geheim om uitgerust wakker te worden

Veel liefs,
Mariëlle