Massage

MASSAGE WERKT PREVENTIEF, VERLICHT PIJN, IS HELEND, ONTSPANT, STIMULEERT DE DOORBLOEDING, VERBETERT DE STOFWISSELING EN BRENGT LICHAAM EN GEEST IN BALANS. JE VOELT JE WEER FIT EN ENERGIEK; JE KUNT DE WERELD WEER AAN!

blank_pixel

MASSAGE: DE HELENDE KRACHT VAN DE OPRECHTE AANRAKING

Heb je last van pijnlijke spieren? Rugklachten? Of heb je gewoon een ontzettend druk leven, waardoor je hoofd overloopt? Ben je verschrikkelijk moe en voel je je futloos? Of wil je eens heerlijk worden verwend en goed voor jezelf zorgen?

In onze drukke maatschappij raken wij met z’n allen lichamelijk en geestelijk vaak overbelast en nemen we te weinig tijd voor onszelf. Massage is een perfecte manier om lichaam en geest weer in balans te brengen. Je gaat je lichaam opnieuw bewust voelen. Bovendien werkt massage preventief en pijnverlichtend; het stimuleert je doorbloeding, verbetert je stofwisseling en helpt afvalstoffen beter uit je lichaam af te voeren.

Een ontspannende massage zorgt er voor dat je lekker in je vel zit. Bewust-zijn krijgt zo een nieuwe betekenis. Massage is meer dan alleen pure verwennerij van je lichaam, massage is een vorm van goed voor jezelf zorgen.

Om jou te verzekeren van alle rust en privacy in onze massagepraktijk, werk ik uitsluitend op afspraak.


Ik heb een à la carte menu, waaruit je de beste massage voor jou kunt kiezen. Waar heb jij zin in?

ONTSPANNINGSMASSAGE € 55,– (60 MINUTEN)

Tijdens de intuïtieve ontspanningsmassage worden fijne grepen uit verschillende massagetechnieken (Shiatsu, Thaise yoga- en Rebalancing-massage) toegepast. Je hele lichaam wordt aan de achterzijde van top tot teen gemasseerd met warme en voedende zuivere olie. Je spieren worden licht tot stevig gekneed, afhankelijk van wat jij als prettig ervaart. Vloeiende effleurages (dit zijn lange rustige strijkingen) worden afgewisseld met lichte tot stevige knedingen. Drukpuntmassage en het wiegen en losschudden van het lichaam worden niet overgeslagen.

Omdat iedereen op het moment van behandeling anders in z’n vel zit, is geen enkele massage hetzelfde. De behandeling wordt altijd afgestemd op waar jouw lichaam en geest op dit moment om vragen en op jouw eventuele klachten.

De massagetafel is standaard uitgerust met een aangename relaxerende infrarood warmtedeken.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE € 55,– (60 MINUTEN) 

Je zwangerschap is een mooie en bijzonder unieke tijd, waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Tijdens je zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Je spieren en gewrichten worden bijvoorbeeld losser en soepeler om ruimte te maken voor je baby en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent, slechter slaapt, last krijgt van je rug en je nek. Je kunt ook bekkenklachten krijgen en vocht vasthouden.

Al deze ‘zwangerschapskwaaltjes’ zorgen voor stress in je lichaam. En vlak je hormonen niet uit; die zorgen ervoor dat je emotioneel sneller uit balans raakt. Zwangerschapsmassage helpt om dit soort klachten te verminderen. Maar het is ook absoluut een aanrader als je geen klachten hebt. Het helpt je in beide gevallen optimaal te genieten van een ontspannen zwangerschap.

Tijdens de massage lig je, ondersteund met een kussen op je zij en/of op je rug. Je decolleté, nek, schouders, rug, buik, armen, handen, benen en voeten worden met een warme zuivere en voedende olie ontspannend gemasseerd.

Tip: een zwangerschapsmassage is een fantastisch cadeau, waarmee je een zwangere vriendin, (schoon)zus, (schoon)dochter of collega creatief verrast!

SHIATSU GEZICHTS- EN HOOFDMASSAGE € 30,– (30 MINUTEN)

shiatsumassageEen Shiatsu gezichts- en hoofdmassage is pure ontspanning. Een verrukkelijke behandeling van de drukpunten in je gezicht en op je schedel. Als eerste wordt het gezicht met zachte strijkingen onder handen genomen, daarna worden alle druk- en energiepunten gemasseerd. De gezichtsbehandeling werkt in de diepte, waardoor het de bloedcirculatie stimuleert en toxines vrijmaakt van de onderhuid. Vervolgens is je hoofd aan de beurt; verheug je ook hier op een heerlijke ontspannende drukpunt- en schedelmassage. Met deze behandeling word je niet alleen verwend, bovenal zal je gezicht na afloop weer gezondheid uitstralen.

EFFECTEN VAN DE SHIATSU GEZICHTS- EN HOOFDMASSAGE

+ de gezichtszenuwen vlak onder de huid worden gestimuleerd
+ de toevoer van voedingsstoffen en de afvoer van toxines verbetert
+ de gezichtsspieren worden versterkt (dit kán huidverslapping vertragen)
+ de lymfestroom verbetert en daardoor ook de afvoer van afvalstoffen en/of vocht
+ de energiestroom wordt in balans gebracht waardoor de conditie van de huid kan worden verbeterd
+ de bloedcirculatie en stofwisseling verbeteren
+ een gezonde huidskleur
+ het kan helpen bij slaapproblemen, hoofdpijn of zelfs migraine

HOT STONE MASSAGE € 55,– (60 MINUTEN)hotstonemassage

Ontdek de magische werking van hot stones: zwarte vulkanische basaltstenen met een hoog percentage ijzer en magnesium, waardoor ze de warmte goed kunnen vasthouden. Hun werking is opmerkelijk: afvalstoffen worden beter en sneller afgevoerd, je lichaam wordt ontgift en de werking van je organen gestimuleerd. Een massage met hot stones helpt je lichaam te helen en in balans te blijven.

SPORTMASSAGE € 55,– (60 MINUTEN)

De sportmassage is een diepe stevige massage, speciaal bedoeld om spieren na het sporten los te maken en ervoor te zorgen dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Een sportmassage bevordert je herstel na intensieve belasting van je lichaam.

> als je hoofd overloopt
> als je moe bent en geen energie hebt
> als je je niet lekker voelt in je lichaam
> als je jezelf wilt laten verwennen
> als je je lichaam weer bewust wilt voelen
> als je last hebt van gespannen spieren
> als je andere fysieke klachten hebt
> het ontspant lichaam en geest
> verlicht pijn
> stimuleert je doorbloeding
> verbetert je stofwisseling
> helpt afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen
> maakt spieren en gewrichten soepel
> vermindert de effecten van stress
> verfrist en verheldert je gedachtes en emoties
> werkt preventief
> je voelt je bewust goed in je lichaam
> je voelt je weer fit en energiek
> je kunt er weer tegenaan!
Hier vind je de uiterst aantrekkelijke tarieven van de verschillende soorten massages waarvoor je bij mij terecht kunt.

> Ontspanningsmassage 60 minuten – € 55,–

> Sportmassage 60 minuten – € 55,–

> Mooie-benen-massage 60 minuten – € 55,–

> Zwangerschapsmassage 60 minuten – € 55,–

> Hot stone massage 60 minuten – € 55,–

> Shiatsu gezichts- en hoofdmassage 30 minuten – € 30,–


JOUW MASSAGE

Je kunt bij mij rekenen op een weldadige professionele ontspanningsmassage. Omdat iedereen op het moment van behandeling anders in z’n vel zit, is geen enkele massage hetzelfde. De behandeling wordt altijd afgestemd op waar jouw lichaam en geest op dit moment om vragen.

In de ontspanningsmassage die je van mij ontvangt, combineer ik fijne grepen uit de verschillende massagetechnieken die ik de afgelopen jaren heb geleerd. De belangrijkste zijn Shiatsu, Thaise yoga- en Rebalancing-massage. Omdat ik intuïtief masseer, pas ik díe grepen toe, waarvan ik voel en weet dat die op dat moment goed zijn voor jou.

HANDEN HELEN

Ik geloof heilig in de kracht van oprecht contact: de eerlijke aanraking. Het met de handen aanraken van het lichaam is niet voor niets één van de oudste vormen van genezen. In je handen zit zoveel gevoel, kracht, zachtheid en energie; handen kunnen helen. De kwaliteit van mijn oprechte warme en respectvolle aanraking zorgen ervoor dat jouw lichaam en geest diep kunnen ontspannen. En dat is precies waar het om gaat.

Ik masseer zoals gezegd intuïtief, maar ook bewust diep om die maximale relaxatie te realiseren. Met de verschillende massagetechnieken en de energie in mijn handen kan ik tegelijkertijd werken aan het opheffen van eventuele blokkades, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen en eventuele klachten verdwijnen.

Gun jezelf zo’n heerlijke behandeling met veel persoonlijke aandacht. Je zult je als herboren voelen en daar profiteer je nog dagen lang van.

HOE WORDT DE MASSAGE UITGEVOERD?

Je laten masseren, betekent je volledig overgeven. Ik ga hier uiterst respectvol mee om en doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij je volledig op je gemak en in goede en vertrouwde handen voelt.

De ontspanningsmassage vindt plaats in de rustgevende en harmoniserende sfeer van mijn massagepraktijk bij Advance Beauty. De comfortabele massagetafel is standaard uitgerust met een aangename relaxerende infrarood warmtedeken. Dit geeft je meteen een lekker warm en geborgen gevoel.

Je hele lichaam wordt aan de achterzijde van top tot teen gemasseerd met warme en voedende zuivere olie. Je spieren worden licht tot stevig gekneed, afhankelijk van wat jij als prettig ervaart. Vloeiende effleurages (dit zijn lange rustige strijkingen) worden afgewisseld met lichte tot stevige knedingen. Drukpuntmassage en het wiegen en losschudden van het lichaam worden niet overgeslagen.


MASSAGE BIJ ADVANCE BEAUTY

Je kunt uitsluitend op afspraak bij mij terecht. Bel, app of sms me om jouw massage te plannen:

Mariëlle van Tuel
T +31 (0) 65 26 62 492
Kerkstraat 205
6006 KN Weert

P.S. Volg mij ook op Facebook! Daar word ik blij van.