Overnight Retinol Repair: een ware krachtpatser!

Face | Reacties staat uit voor Overnight Retinol Repair: een ware krachtpatser!

overnight retinol repair astrid van de goorGisteren was ik bij Dermalogica in Breda voor de Nederlandse presentatie van een gloednieuw product in de AGE Smart lijn: Overnight Retinol Repair. Nu éindelijk ook verkrijgbaar in Nederland, want afgelopen zomer kreeg ik in Las Vegas, tijdens het Dermalogica-congres, al een proefje van deze krachtpatser. En ik zal je zeggen, eenmaal thuis ben ik meteen begonnen met smeren. Het resultaat: binnen 3 weken waren de droogtelijntjes rond mijn ogen zo goed als verdwenen! Dus je begrijpt dat ik heel erg enthousiast ben over dit nieuwe product én blij ben dat jij het nu ook kan proberen; want… vanaf vandaag staat Overnight Retinol Repair bij mij in de salon.

Wat is er zo bijzonder aan Overnight Retinol Repair?

0,5% micro-ingekapseld retinol! Dit stimuleert de collegeenproductie in je huid en de celvernieuwing. Het is dan ookovernight-retinol-repair-butter cream een super krachtige nachtbehandeling die tekenen van huidveroudering (denk aan rimpels en fijne lijntjes) aantoonbaar vermindert. Krachtige peptides in de Overnight Retinol Repair én vitamine C zorgen bovendien voor een verheldering van je huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen.

Alsof dat nog niet genoeg is: Overnight Retinol Repair bevat ook nog een bio-energetisch koperaminozuren-complex. Dit zorgt voor een versteviging van je huid en draagt op zijn beurt bij aan het verminderen van rimpels.

Je gebruikt Overnight Retinol Repair in combinatie met de unieke Buffer Cream. Deze zorgt ervoor dat je huid optimaal op het retinol wordt voorbereid; de tolerantie voor het product wordt op deze manier op gecontroleerde wijze opgebouwd.

Hoe gebruik je Overnight Retinol Repair?

Je knijpt één deel Overnight Retinol Repair in je handpalm en voegt daar drie delen Buffer Cream aan toe. Je mengt het met je handen en brengt het daarna aan op je gezicht. Daarná breng je je reguliere nachtverzorging aan; na twee weken kun je de hoeveelheid Buffer Cream verminderen.

Overnight Retinol Repair is alleen bedoeld voor de nacht en te gebruiken als serum onder je normale nachtcrème.

Het is goed om te weten dat Overnight Retinol Repair bijzonder krachtige ingrediënten bevat en daardoor niet voor iedere huid geschikt is. Ik geef je graag advies hierover.

En nog een tip: als je Overnight Retinol Repair ’s nachts gebruikt, is het belangrijk dat je overdag een creme met tenminste SPF 30 opsmeert. Ja, óók in de winter!

Wil je meer weten over dit sensationele nieuwe product? Aarzel niet en bel me!

P.S. In dit filmpje zie en hoor je Jane Wurwand, oprichtster van Dermalogica, over Overnight Retinol Repair.