PowerBright TRx: pigmentvlekken thuis behandelen met krachtige ingrediënten

Face | Reacties staat uit voor PowerBright TRx: pigmentvlekken thuis behandelen met krachtige ingrediënten

Last van pigmentvlekken en dus van hyperpigmentatie? De productlijn PowerBright TRx van Dermalogica pakt het probleem aan bij de bron. Het resultaat is een frisse, zachte en egale huid die weer straalt. Benieuwd? Lees dan maar snel verder!

Het PowerBright TRx™ productsysteem bevat krachtige ingrediënten zoals oligopeptides, niacinamide en zinkglycinaat, die helpen bij het controleren van de melanineproductie en hyperpigmentatie. Daarnaast helpen exfoliërende ingrediënten, zoals pompoenenzymen om je huid te verzachten, je teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen.

Dit zijn de 3 PowerBright TRx™producten:

C-12 Pure Bright Serum
Dit krachtige serum kun je zowel overdag alsook ’s nachts gebruiken om hyperpigmentatie en een onregelmatige teint te bestrijden. De formule bevat een exclusieve mix van oligopeptides, phytic acid, zincglycinaat en rode en bruine alg, die de productie van melanine controleren.

Pure Light SPF 50
Dit is een geavanceerde, verzachtende verzorging voor overdag. Pure Light bevat algenextracten om je huid te verhelderen en hyperpigmentatie te controleren. De krachtige peptides helpen bij het reguleren van de melanineproductie en de verhelderende plantenextracten bevorderen een gelijkmatige teint. Bovendien beschermt de hoge SPF tegen schadelijke UV-stralen.

Pure Night
Deze voedende nachtcrème hydrateert, verheldert en maximaliseert de resultaten van het PowerBright TRx™ productsysteem. Pure Night helpt de melanineproductie te controleren en hyperpigmentatie te voorkomen terwijl jij slaapt dankzij de krachtige mix van peptides en het verhelderende vitamine C.

PowerBright TRx™ is ontstaan uit jarenlang onderzoek door Dermalogica’s huidexperts. Deze productlijn bevat drie leave-on producten, die geïntegreerd kunnen worden in ieder Dermalogica verzorgingsregime. De zijdezachte, peptiderijke formules controleren de pigmentproductie en zorgen daarmee voor jouw meest vlekkeloze en egale huid ooit.

Proberen? Bel maar voor een monstertje!

 

Bron en foto ©Dermalogica