Prime(r) time met de nieuwste Hydrablur Primer

Face | Reacties staat uit voor Prime(r) time met de nieuwste Hydrablur Primer

Ken jij de primers van Dermalogica al? Ze combineren het beste van huidverzorging en make-up in één heerlijk product. Als je dit na je moisturizer op je gezicht smeert, voelt het heerlijk zacht aan. Je gebruikt zo’n primer als finishing touch van je huidverzorging, maar het is ook perfect als ‘smooth canvas’ onder je foundation. Dermalogica had al twee fantastische primers in het assortiment, maar deze maand is er een derde nieuwe primer bijgekomen: de Hydrablur. Een mooi moment om de drie verschillende primers nog eens voor te stellen en de voordelen op een rijtje te zetten.

De drie primers verschillen van elkaar qua samenstelling en daardoor ook qua werking op de huid. Maar ze bieden alle drie langhoudende dekking en een egale finish en beschikken bovendien over huidverbeterende eigenschappen. Kortom de perfecte combi van verzorging en make-up in één uniek product.

Skinperfect Primer SPF 30
De beste primer als je huidveroudering wilt tegengaan.

√ Parelpoeder en natuurlijke mineralen geven je huid een subtiele glow.
√ De fysische filter biedt breedspectrum UV-bescherming.
√ Gaat de strijd aan met tekenen van huidveroudering.

Redness Relief Primer SPF 20
Perfect als je roodheid wilt verminderen.

√ Natuurlijke groentinten voorkomen en verminderen roodheid.
√ De fysische filter biedt breedspectrum UV-bescherming.
√ Het UltraCalming ™ Complex verzacht de huid en vermindert gevoeligheid.

NIEUW: Hydrablur™ Primer
Het ideale product voor intensieve en langdurige hydratatie.
Deze derde en nieuwste lichtgewicht primer vermindert de zichtbaarheid van fijne (droogte)lijntjes en egaliseert je huid voor een ‘blurring’-effect. De formule is niet vet, matteert de huid en zorgt voor een zachte finish; ideaal voor alle huidtypes, maar bij uitstek geschikt voor de droge of gedehydrateerde huid. Het H²O Release™ Complex van hyaluronzuur, algen en trehalose zorgt namelijk voor optimale langdurige hydratatie en een soepele en zachte huid. Abyssinica olie verzacht de huid en legt een beschermende, niet afsluitende film op je huid, die helpt bij het behouden van een gezonde vochtbalans.

Dus: wil je dehydratatie voorkomen? Dan ga je voor de Hydrablur Primer.
√ De micro-ingekapselde tint komt pas vrij als het product in aanraking komt met je huid en zorgt dan voor een neutrale dekking en ‘blurring’-effect.
√ Biedt intensieve hydratatie en vermindert droogtelijntjes.
√ Verfijnt de poriën en matteert de huid.

Dermalogica Primers

Omslagfoto: @dermalogicaMTL