Vergoeding verzekering

WIE BETAALT?

Mediskincare is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Met een aanvullende verzekering kom je daarom in aanmerking voor vergoeding van (een deel) van de behandelkosten.

Hoeveel van de behandelkosten wordt vergoed, kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van je verzekeringspakket, maar ook van de eventuele indicatie en jouw laserbehandeling. Ons advies: controleer je polis of neem persoonlijk contact op met je zorgverzekeraar na het intakegesprek met onze MediSkinCare-huidtherapeute. Bij sommige verzekeraars moet je namelijk van tevoren toestemming aanvragen om voor vergoeding in aanmerking te komen!

De AGB (Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners) code van MediSkinCare is 90-029171. Met deze code kan je zorgverzekeraar controleren dat de therapie voor vergoeding in aanmerking komt en nakijken welke rechten op vergoeding jij hebt.

Op basis van de intake stellen wij samen in goed overleg een behandelplan op, inclusief een bijbehorende kostenindicatie. Dit kun je ook aan je zorgverzekeraar voorleggen, zodat je van tevoren precies weet welk deel van de kosten door de verzekeraar wordt vergoed (soms is dit zelfs verplicht om voor vergoeding in aanmerking te komen!).

Na behandeling ontvang je een faktuur, die jij ter plekke aan MediSkinCare betaalt. De nota declareer je vervolgens bij de zorgverzekeraar, die de vergoeding met jou verrekent.

Zorgverzekeraars
Hier vind je een lijst van alle zorgverzekeraars die MediSkinCare-behandelingen vergoeden.

Geen verwijzing nodig
Sinds 2011 kun je zonder verwijzing van de huisarts of specialist bij MediSkinCare terecht voor behandeling.