Weer holistische massages van Véronique Levadou op 27 januari a.s.

Massage | Reacties staat uit voor Weer holistische massages van Véronique Levadou op 27 januari a.s.

Op woensdag 27 januari a.s. staat Advance Beauty helemaal in het teken van pure verwennerij. Op die dag komt Véronique Levadou namelijk weer naar Weert en jij kunt nu een holistische massage bij haar boeken.

Je kunt op 27 januari een holistische massage van Véronique boeken op de volgende tijden:

13.00 – 14.00 uur
14.15 – 15.15 uur
15.30 – 16.30 uur
17.00 – 18.00 uur
18.15 – 19.15 uur
19.30 – 20.30 uur

De kosten voor een massagesessie van 60 minuten bedragen € 75,-. 

Voor het boeken van een massage bij Véronique op 27 januari a.s. kun je mij bellen (06 2 15 47 340) of mailen info@advancebeauty.nl.

Véronique over haar manier van masseren

“Tijdens massagesessies maak ik niet alleen met mijn handen contact, maar ook op energetisch vlak. Ik omarm als het ware, ik accepteer en verwelkom alles wat zich voordoet en gevoeld wordt. Zo wordt spanning losgelaten en wordt plaatsgemaakt voor ontspanning, acceptatie en zachtheid bijvoorbeeld.”

“Ik bied dus een compassievolle ruimte aan en geef aandacht aan: het aanmoedigen van jouw bewustwording, het in contact zijn, het voelen van je kracht, het puur ervaren zonder iets te moeten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Gemasseerd worden is namelijk een manier om in het nu te zijn, om te aarden, en om geestelijk en fysiek bewust(er) te worden. En dat alleen al zorgt voor ontspanning.”

“Contact maken met jezelf via massage is ook jezelf aandacht, ruimte en liefde geven. Contact hebben met jezelf, bewust zijn van wat je voelt, is ‘weten’ wat je nu nodig hebt, wat je nu wilt en in een flow leven. Dit zorgt voor ontspanning, heling en welzijn. Luister naar je lijf. Het is wijs en herbergt alle informatie die je nu nodig hebt. Hoe stil kun jij zijn om te horen, te voelen en te ervaren wat jouw lichaam werkelijk zegt en wil en dus wat jij wilt? Dat kun je ontdekken tijdens mijn massagesessies.”

“En met dezelfde intenties geef ik massages aan degenen die puur een ontspanningsmassage willen of een massage die gericht is op bijvoorbeeld gespannen spieren. De massages die ik geef zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.”

“Tijdens de eerste massagesessie beginnen we met een kort intake gesprek. Ik geef praktische informatie, check hoe jij je fysiek voelt en stel een of meer massage(technieken) voor. In overleg bepalen wij de massage. Aangezien mijn manier van werken om het voelen en ervaren gaat, houd ik het gesprek zo kort mogelijk, zodat de massage zo lang mogelijk is.”

P.S. Om misverstanden te voorkomen: je kunt het hele jaar door bij Advance Beauty terecht voor massages van Miranda. De massages van Véronique zijn een luxe aanvulling en hiervoor worden speciale massagedagen bij Advance Beauty georganiseerd.