HYDRATEREN KUN JE LEREN! 7 TIPS.

#Huidverzorging   

"Wat kan ik doen om te vermijden dat mijn huid uitdroogt?" Dat is soms best een lastige vraag en daarom heb ik 7 tips voor je, want hydrateren kun je leren!

 

1. Vermijd zeep! Zeep bevat alkalische stoffen die je huid uitdrogen. Gebruik liever producten die natuurlijke plantenextracten, zoals saponaria, bevatten.


2. Vermijd agressieve reinigingsproducten. Gebruik geen cleansers die strippende alcohol bevatten (zoals SD alcohol) of agressieve sulfaten (zoals sodium lauryl sulphate).


3. Vermijd lang en heet douchen. Een lange, warme of zelfs hete douche is heel erg verleidelijk in de koude wintermaanden, maar het zorgt ervoor dat lichaamseigen vetstoffen van je lichaam worden gespoeld, waardoor je huid uitdroogt.


4. Gebruik producten met hydraterende ingrediënten, zoals (cross-linked) hyaluronzuur, sodium PCA, ureum en aloë vera.


5. Zorg voor een goede vochtbalans en drink iedere dag genoeg water. Ben matig met alcohol!


6. Gebruik een hydraterende toner. Spray gedurende de dag regelmatig met een alcoholvrije toner om de huid van je gezicht van extra hydratatie en verfrissing te voorzien.


7. Vergeet je lippen niet! Een goede lipbalsem is een musthave in de winter. Zo voorkom je velletjes, droge en gesprongen lippen. Let er wel op dat de balsem geen verstoppende ingrediënten bevat, zoals lanoline en minerale oliën!

 

Veel succes met deze tips!




GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum écht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.





Categorieën

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl