TIPS VOOR JE GEZICHTSVERZORGING OP REIS

#Huidverzorging   

Hoe verzorg je je huid het beste als je onderweg of op vakantie bent? In deze blog vind je mijn tips voor de beste gezichtsverzorging op reis.

 

Heb je binnenkort een stedentripje op het programma staan? Of over een paar weken een zonnige strandvakantie? De grote vraag is: hoe verzorg je je huid het beste als je onderweg of op vakantie bent? In deze blog vind je mijn tips voor de beste gezichtsverzorging op reis.

 

Big city life

Als je een stedentrip maakt, dan is het het allerbelangrijkste dat je je huid goed beschermt tegen schadelijke stoffen. Uitlaatgassen, een hoge bevolkingsdichtheid en vervuilde lucht kunnen zorgen voor dehydratatie, droogte of kleine irritaties op je huid. Maar wist je dat het verblijf in een grote stad zelfs overtollige talgproductie endus een vette(re) huid en ontstekingen kan veroorzaken? 

Mijn tip: bescherm je huid tegen radicalen door je huid iedere ochtend en avond goed te reinigen. Een dubbele reiniging is natuurlijk het allerbeste. Maar ben je maar een paar dagen weg, dan kun je ook volstaan met de PreCleanse. Helemaal ideaal voor op vakantie zijn de PreCleanse Wipes; de reinigingsdoekjes zijn per stuk verpakt, dus makkelijk mee te nemen zonder dat ze veel plaats in je toilettas in beslag nemen.

 

Sprayen!

Zorg er verder voor dat je huid goed gehydrateerd is na een lange dag in de stad óf na een vlucht. Tip: geef je huid een boost van binnenuit door minimaal 8 glazen water per dag te drinken (koop in het buitenland flesjes water, just to be sure!). En als je moisturizer in de loop van de dag zijn kracht verliest, dan is de oplossing te blijven sprayen met een verfrissende toner. Ik zweer bij Dermalogica's Multi-Active Toner; makkelijk mee te nemen in je tas!

 

Níet uitdrogen

Een overvol reisschema vraagt bovendien om extra antioxidanten en hydraterende voedingsstoffen om je huid te verzorgen en in topvorm te houden. Ook als je last hebt van onstekingen of acne, is het belangrijk om je huid voldoende te hydrateren. Als je probeert je huid ‘uit te drogen’, kan dit er juist voor zorgen dat de talgproductie wordt verhoogd! En dat wil je dus net níet. Dynamic Skin Recovery mag in dat geval niet in je koffer ontbreken: de crème biedt een sterkte hydratatie en beschermt tegen zonschade (SPF 30) en huidveroudering.

 

Veel succes met mijn tips!

 

Leestip: Huidverzorgingstips voor jouw aanstaande strandvakantie!




GERELATEERDE BLOGS IN DEZE CATEGORIE: #Huidverzorging   

#Huidverzorging   

VERHELDER EN VERSTEVIG JE HUID MET DERMALOGICA’S BIOLUMIN-C SERUM

Als je goed voor je huid wilt zorgen, vroegtijdige veroudering wilt tegengaan en iedere dag wilt stralen, dan is het gloednieuwe BioLumin-C Serum écht iets voor jou.


#Huidverzorging   

SOUND SLEEP COCOON IN PLAATS VAN SCHAAPJES TELLEN...

Het goede nieuws voor iedereen die last heeft van slapeloosheid: Dermalogica introduceert Sound Sleep Cocoon, een slaapmutsje voor je huid. Ontdek er alles over in deze blog.


#Huidverzorging   

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER EEN GEVOELIGE HUID

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige of een gevoelig geworden huid. Maar wat is een gevoelige huid precies en wat kun je hiertegen doen? Dat leg ik je uit in deze blog.





Categorieën

 

INSTAGRAM FEED

De beste beauty-tips & lekkerste recepten gratis in je mailbox?
Abonneer je nu op mijn AdvanceBeautyTips!

Advance Beauty
Astrid van de Goor
Kerkstraat 205 - 6006 KN Weert
T 06 21 54 73 40
E info@advancebeauty.nl